A kerékpártúrára jelentkezők indulhatnak a kerékpáros mezőnnyel, vagy kísérhetnek futót segítőként.

A túrán két táv elérhető, a rövidebb távot választók Esztergomtól MAHART hajóval térhetnek vissza Verőcére a kiindulási pontra.

A kerékpáros rajt reggel 9:30-kor lesz Verőcén. Kérjük minden induló hozzon magával kulacsot, mert a versenyt zöld szemléletben rendezzük, így nem lesz mód a pihenő pontoknál az eldobható poharak használatára.

A kerékpáros túrán egy szervizautó segíti majd a túrázókat, így ha valakinek műszaki gondja adódik, remélhetőleg tudunk segíteni. A szervizautó telefonszáma a rajtszám hátsó oldalán is megtalálható.

Fontos, hogy olvassátok el az útvonalleírást, mert bizonyos helyeken külön szabály vonatkozik majd a kerékpárosokra. A DuplaKanyar nem verseny csupán, hanem egy túra is, így kérjük legyetek figyelemmel a futókra.

A kerékpáros túrán való részvétel alapfeltétele bukósisak használata.

A kerékpárosok a DMRV Zrt. által biztosított alagútba nem hajthatnak be. Ezért számukra a Visegrád Nagymaros közötti komp segíti majd az átkelést a Dunán.

Kérjük, olvassátok el az útvonal és a közlekedési leírást, valamit iratkozzatok fel hírlevelünkre, hogy folyamatosan tájékoztathassunk benneteket a versenyt érintő információkról.